UNIYOU. AHOL KÉNYELMESEN TALÁLSZ MUNKAERŐT.

Egy Iskolaszövetkezet – végtelen lehetőség.

DIÁK MUNKAERŐ-IGÉNYED VAN?
PÁR KATTINTÁSODBA KERÜL

Az UniYou innovatív szolgáltatásaival a jövő munkaerőpiaca elérhető egy kattintással, hosszas és bonyolult folyamatok nélkül:

  • Online HR felületünkön átfogóan koordinálhatod a diákmunkaerővel kapcsolatos ügyintézés minden fázisát.
  • Akár egynapos munkára, akár hosszú távra keresel diákokat, az UniYou segít, hogy időt és erőforrást megspórolva rögtön megtaláld a számodra legideálisabb munkaerőt.
  • Tanácsadóink és 7/24-es ügyfélszolgálatunk minden felmerülő kérdést segítenek megoldani.

SOSEM VOLT MÉG ENNYIRE EGYSZERŰ ÉS KÉNYELMES A DIÁK-FOGLALKOZTATÁS.

7/24-es ügyfélszolgálat

Kollégáink a hét minden napján, éjjel-nappal 
a rendelkezésedre állnak.

100%-ban digitalizált

Egy online platformon intézhetsz mindent 
a hirdetéstől, a jelenléti ívek vezetésén át 
az elszámolásig.

Aktív diákadatbázis

Friss és aktív diákbázist kínálunk. Hogyan? Nálunk nincs irodába járás, papír ügyintézés, bonyolult jelentkezés, csak egy app mindenre.

ŐK MÁR VELÜNK TALÁLJÁK MEG KEDVENC DIÁKJAIKAT

BYE-BYE ADMINISZTRÁCIÓS BONYODALMAK

Megérkezett a diákfoglalkoztatás új generációja.

Az UniYou minden folyamata teljesen digitalizált, garantálva ezzel az adminisztrációs nehézségek  elkerülését mind diákjaink, mind partnereink számára.

Az Excel és papíralapú jelenléti ívek ideje lejárt.

A szerződéskötéstől az elszámolásig minden folyamatot egyetlen felületen intézhetsz, ezzel jelentősen növelve a munkafolyamatok hatékonyságát, időt és energiát takarítva meg.

kérj bemutatót vagy konzultálj tanácsadóinkkal!

Add meg adataid és keresni fogunk, hogy Téged is támogathassunk a hiperkényelmes diákfoglalkoztatásban!

Sikeres beküldés!
Hoppá! Hiba történt az űrlap elküldésekor.

Gyakori
kérdések

Miért éri meg az UniYou-n keresztül diákokat foglalkoztatni?

Cégünk teljes mértékig digitalizált megoldást kínál a diákmunkával kapcsolatos adminisztrációra partnereink számára is. Weboldalunkon keresztül percek alatt lehet leadni a diákmunkára vonatkozó igényt, egyeztetni a diákokkal a műszakbeosztást, ellenőrizni a jelenléti íveket, és intézni minden más ügyet is.

Milyen formában tekinthető a diákmunka legálisnak?

A diákok munkába állása a tagsági megállapodás aláírása és a hatósági bejelentés (NAV) megtétele után lehetséges.

Miért előnyös gazdasági szempontból diákokat foglalkoztatni?

Iskolaszövetkezetünk szervezésében a diákmunka teljes mértékben mentesül a szociális adó alól. Szabadság, fizetett ünnep vagy betegség esetén sem keletkeznek további költségek. A szervezési, adminisztrációs feladatokat és a bérszámfejtést is az iskolaszövetkezetünk látja el.

Milyen jellegű feladatokat lehet rábízni a diákokra?

Lehet szó egyszerű, könnyedén elsajátítható feladatról vagy szakirányú ismereteket igénylő, ám gyakorlati tapasztalatot nem kívánó részfeladatról is. A betanítás és szakmai irányítás a megbízó feladata.

Miért költséghatékony a diák foglalkoztatás az UniYou-n keresztül?

A diákok alkalmazása anyagilag kedvezőbb, mert csak az elvégzett munkaórákat számlázzuk. Nincsenek mellékköltségek, mint járulékfizetés, folyamatos alkalmazási kötelezettségek, táppénz, szabadság vagy végkielégítés. A toborzási és kiválasztási kiadások sem terhelik céged költségvetését. A diákok hetente kapják a ledolgozott munkaóráikért a bért, így cégednek is hetente állítjuk ki a számlákat. Neked ez azért előnyös, mert a diákoknak ez óriási motiváció, ami a teljesítményükben is tükröződik.

Miért időhatékony a diák foglalkoztatás az UniYou-n keresztül?

Elég egy kattintás, és rugalmasan megoldjuk létszámigényed. Az UniYou applikáción keresztül munkaidő tervezetet kérhetsz a diákoktól, ezzel téve hatékonyabbá a szervezési folyamatokat. Iskolaszövetkezetünk középiskolás és egyetemista diákokból áll, akik gyorsan és hatékonyan sajátítanak el új készségeket.

Hogyan érhetem el cégem hatékonyabb működését?

A megbízható diákmunkaerő segítségével növelheted vállalatod hatékonyságát és csökkentheted költségeit. Ha nem szeretnél az új munkavállalók hosszadalmas betanításával tölteni az időt, a diákok foglalkoztatása ideális választás lehet. Fiatal, lendületes és könnyen tanuló diákok segítik majd vállalatod sikeresebb működését.